Ce va spunea lumea?

Decât să te întrebi ce va spune lumea, nu mai bine iei decizia să câștigi banii de care ai atâta nevoie acum?

E atât de firesc să simți îngrijorare și e atât de firesc să-ți dorești ca viața ta să devină, în sfârșit, așa cum ți-ai dorit! E în regulă să simți orice. Greșit ar fi să nu mai simți nimic, nu crezi?

Principala îngrijorare pe care o au femeile care știu că pot câștiga sume suficient de mari de bani pentru a-și schimba calitatea vieții din videochat este „Ce-o să spună lumea?”. Sigur, pe lângă asta mai există și prejudecățile, însă acestea vin din neștiință. NU știi despre ce este vorba, dar cel mai ușor este să presupui și să crezi că se întâmplă lucruri despre care nu ai nicio certitudine că se întâmplă.
Nu, femeile care fac videochat nu sunt femei care își vând corpul, nici femei de judecat. Femeile care fac videochat o fac pentru a-și schimba calitatea vieții, pentru a-și redobândi încrederea în sine, pentru a-și asigura studiile, pentru a-și lua un acoperiș deasupra capului. Ce e de condamnat în asta?

Ce va spune lumea? Ce vor spune prietenii mei? Ce va spune iubitul meu?

Te întrebi asta? Ce simți când îți pui astfel de întrebări? Că o să fii judecată? Neiubită? Abandonată? Lumea nu e nicăieri atunci când ție nu ți-e bine, prietenii nu sunt prieteni cu adevărat dacă te judecă, iar iubitul trebuie doar să te iubească. Atât.

Avem o experiență de aproape 20 de ani și am înțeles de ce atât de multe femei din România se tem să facă un pas către o schimbare în bine. De câte ori ai auzit „Fetele n-au voie să plângă! Ia uite ce urâtă ești?” sau de câte ori ți s-a spus să taci? Că nu e important ce ai de spus? De câte ori ai auzit „Mă faci de rușine”? E despre tine sau despre oamenii care ți-au spus asta?

Meriți să ai 10 000 lei în buzunar! Meriți să câștigi suma asta acum, nu peste 10-15 ani, când nici nu ai certitudinea că vei obține suficientă experiență profesională ca să te plătească cu un salariu cu mult peste salariul mediu din România. Și da, poți câștiga mai mult de atât. Aceasta este suma pe care o putem garanta noi că o poți câștiga, însă zerourile în plus depind numai de ambiția ta.
Nu mai bine economisești o perioadă din suma asta și apoi îți poți dezvolta propriul business? Nu mai bine îți permiți o vacanță în orice colț al lumii acum decât să aștepți o viață întreagă să te bucuri?
Pe cine vrei să mulțumești? Pe tine sau pe oamenii din jurul tău?

Controlul este la tine atunci când decizi să faci videochat. Tu hotărăști dacă vrei să aibă acces sau nu o țară anume la profilul tău, tu decizi până unde mergi cu membrii care plătesc să vorbească cu tine, iar noi doar îți facilităm accesul la membri, îți oferim echipamente de ultimă generație, îți asigurăm toate condițiile de care ai nevoie pentru a câștiga banii și încrederea de care ai nevoie ca să te dezvolți personal.
Da, noi credem în tine și avem instrumentele necesare ca să te convingem să ai și tu aceeași încredere în propria persoană!
Investim de la început în fiecare model în parte. Vei avea cazare de lux, garderobă pe comandă, make-up, suport în a-ți achiziționa o locuință (colaborăm cu dezvoltatori imobiliari și încurajăm ratele direct la dezvoltator și nu numai).

Ai îndoieli sau întrebări? Dă-ne un telefon sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul de telefon ….

Your Comments

Write The Comment

× Te pot ajuta?